Krajalnica MAGA 612p

Dodaj recenzję:
  • szt.
  • Cena netto: 3 173,98 zł 3 904,00 zł
  • średnica noża 300 mm
  • wymiary: 63,5x50x49,5 cm
  • moc: 150 W
  • zasilanie: 230 V
  • grubość krojenia 0 - 28 mm
  • stół podawczy 30x25 cm
Krajalnica żywności 612p służy do krojenia wszelkiego rodzaju żywności (pomidory, ser, kiełbasa) na plastry o grubości do 28 mm. Krajalnica jest zaprojektowana i wykonana w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Obsługa maszyny jest prosta i bezpieczna.  Unikalna  ostrzarka zapewnia utrzymanie wysokich parametrów ostrza noża krojącego. Umocowana na stole płyta dociskowa umożliwia krojenie żywności do końca i bez odpadów.

Wszystkie powierzchnie maszyny mające kontakt z żywnością, są wykonane z materiałów nierdzewnych. odlewy i osłony aluminiowe są anodowane; stół podawczy,osłona noża, płyta oporowa, nóż krojący i prowadnica plastra są wykonane ze stali nierdzewnej.
Ostrzarka noża i płyta dociskowa są chromowane.


Krajalnicę należy codziennie (po zakończeniu pracy) czyścić z tłuszczu i resztek żywności. Wszystkie elementy podlegające czyszczeniu jak pokrywa noża, stół roboczy czy prowadnica plastra, mogą być zdemontowane bez użycia jakichkolwiek narzędzi.
W celu ochrony przed skaleczeniem nóż krojący, po zdjęciu pokrywy noża, jest zabezpieczony umocowaną na stałe osłoną bezpieczeństwa.
Krajalnica żywności 612p służy do krojenia wszelkiego rodzaju żywności (pomidory, ser, kiełbasa) na plastry o grubości do 28 mm. Krajalnica jest zaprojektowana i wykonana w sposób zapewniający utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Obsługa maszyny jest prosta i bezpieczna.  Unikalna  ostrzarka zapewnia utrzymanie wysokich parametrów ostrza noża krojącego. Umocowana na stole płyta dociskowa umożliwia krojenie żywności do końca i bez odpadów.

Wszystkie powierzchnie maszyny mające kontakt z żywnością, są wykonane z materiałów nierdzewnych. odlewy i osłony aluminiowe są anodowane; stół podawczy,osłona noża, płyta oporowa, nóż krojący i prowadnica plastra są wykonane ze stali nierdzewnej.
Ostrzarka noża i płyta dociskowa są chromowane.


Krajalnicę należy codziennie (po zakończeniu pracy) czyścić z tłuszczu i resztek żywności. Wszystkie elementy podlegające czyszczeniu jak pokrywa noża, stół roboczy czy prowadnica plastra, mogą być zdemontowane bez użycia jakichkolwiek narzędzi.
W celu ochrony przed skaleczeniem nóż krojący, po zdjęciu pokrywy noża, jest zabezpieczony umocowaną na stałe osłoną bezpieczeństwa.