Szkolenie dla początkujących
- Add feedback:
-
Proponujemy również Państwu skorzystanie z bardziej zaawansowanych typów szkoleń o charakterze długoterminowym, na przykład:
3-5 dniowe szkolenia kulinarno-technologiczne
Szkolenie to obejmuje cały pakiet zagadnień związanych z prowadzeniem nowoczesnej gastronomii. Prowadzone jest przez instruktora.
Podczas szkolenia trenuje się w warunkach pracy m.in. poniższe początkują zagadnienia na sali szkoleniowej na poziomie początkującym:
- wykorzystanie możliwości produkcyjnych nowoczesnych urządzeń(np. technologię "finishing" w piecach Rational)
- wykorzystanie nowoczesnych technologii produkcyjnych
(np. technologię "cook&chill")
- techniki kucharskie, nowe receptury, nowoczesne serwowanie, itd.
- organizację pracy w kuchni
Osoba kończąca to szkolenie ma mozliwośc uzyskania ciekawej pracy !!!
W tym wyjątkowym , jedynym w Polsce miejscu, gdzie nie używamy patelni do smażenia w tłuszczu, garnków do gotowania w wodzie, płyty grillowej, i frytkownicy. Tworzymy produkty bardzo zdrowe i smaczne dzięki zastosowaniu technologii (SELF COOKING CENTER)
Wszystkie procesy gotowania odbywają się bez wody w środowisku pary, procesy termiczne smażenie ,pieczenie ,grillowanie bez używania tłuszczy i oleju , tylko w środowisku gorącego powietrza i odpowiedniej wilgotności. Dlatego też, w ten sposób przygotowane specjały kulinarne są zdrowe i smaczne.
Można też samemu uczestniczyć i przygotowywać te produkty pod okiem naszego doradcy kulinarnego, dobrze się przy tym bawiąc i poznając zasady zdrowego odżywiania . Dla osób zapracowanych, mających mało czasu, biznesmenów oraz firm posiadamy też ofertę na dostawę do domu i firm na telefon lub e-mailem.
Zapraszamy, szczegóły pod numerem telefonu 602 -217-436