Kuchnia gazowa 4 palnikowa na podstawie ...
Kuchnia gazowa wolnostojąca o zmniejszonych gabarytach. Zastosowano w niej palniki jedno- i dwukoronowe o podwyższonych parametrach eksploatacyjnych, co w połączeniu z płynną regulacją zwiększa ich efektywność oraz wydajność. Zastosowanie czujników elektromagnetycznych połączonych z zaworem uniemożliwia samoczynny wypływ gazu, a tym samym kuchnia jest urządzeniem bezpiecznym. Nowa forma uszczelnienia palnika uniemożliwia wydostawanie się wykipin do środka urządzenia, a odpowiednio głębokie przetłoczenie zapobiega wylewaniu się poza jego obręb.
Kuchnia gazowa 4 palnikowa - KG-4M
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Klientów oferujemy kuchnie gazowe wolnostojące również o mniejszych gabarytach. W tym modelu zastosowano palniki jedno- i dwukoronowe o podwyższonych parametrach eksploatacyjnych, co w połączeniu z płynną regulacją zwiększa ich efektywność oraz wydajność. Zastosowanie czujników elektromagnetycznych połączonych z zaworem uniemożliwia samoczynny wypływ gazu, a tym samym kuchnia jest urządzeniem bezpiecznym. Nowa forma uszczelnienia palnika uniemożliwia wydostawanie się wykipin do środka urządzenia, a odpowiednio głębokie przetłoczenie zapobiega wylewaniu się poza jego obręb.
Piec do pizzy posiada komorę wyposażoną w czujnik temperatury, przekazujący wartości na termometr, co pozwala na stałą jej kontrolę. W każdej komorze mieszczą się jednorazowo 4 blachy o średnicy 30 cm. Każde pole grzejne posiada osobne sterowanie. Na wyposażeniu znajduje się łopatka do wkładania i wyciągania blach.
Piec konwekcyjno-parowy KROMET 6 GN 1/1
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną Piece konwekcyjne z naparowaniem i sondą termiczną serii PK, oferowane przez KROMET, to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania na parze i regeneracji potraw.
Piec konwekcyjno-parowy KROMET 4 GN 1/1
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną Piece konwekcyjne z naparowaniem i sondą termiczną serii PK, oferowane przez KROMET, to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania na parze i regeneracji potraw.
Piec konwekcyjno-parowy KROMET 10 GN 1/1
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną Piece konwekcyjne z naparowaniem i sondą termiczną serii PK, oferowane przez KROMET, to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania na parze i regeneracji potraw.