Urządzenia grzewcze

Bemar nastawny do GN 1/1 150

Bemar nastawny do GN 1/1 150

urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej do GN 1/1 150 mm bezpiecznik zapobiegający przegrzaniu się urządzenia wymiary szerokość: 593 mm głębokość: 339 mm wysokość: 239 mm temperatura: 0÷90°C zasilanie: 230 V moc: 1,2 kW

Bemar nastawny do GN 1/1 200 mm z kranem

Bemar nastawny do GN 1/1 200 mm z kranem

urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej do GN 1/1 200 mm zawór spustowy bezpiecznik zapobiegający przegrzaniu się urządzenia kran wymiary szerokość: 510 cm głębokość: 335 cm wysokość: 280 cm temperatura: 0÷90°C zasilanie: 230 V moc: 1,2 kW waga: 8 kg

PIEC DO PIZZY 8 X 30 CM

PIEC DO PIZZY 8 X 30 CM

Piec do pizzy posiada 2 komory wyposażone w czujnik temperatury, przekazujący wartości na termometr, co pozwala na stałą jej kontrolę. W każdej komorze mieszczą się jednorazowo 4 blachy o średnicy 30 cm. Każde pole grzejne posiada osobne sterowanie. Na wyposażeniu znajduje się łopatka do wkładania i wyciągania blach. ZAKRES PRACY  DO 450 C.

Piec do pizzy 1-komorowy na 4 pizze o śr. 32 cm

Piec do pizzy 1-komorowy na 4 pizze o śr...

Parametry: Waga - M: 100 kg Wysokość - H: 415 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 4.45 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: pojemność max. 4 pizze 32 cm obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną

Piec do pizzy 2x4 fi 360 mm

Piec do pizzy 2x4 fi 360 mm

Parametry: Waga - M: 205 kg Wysokość - H: 760 mm Głębokość - D: 826 mm Szerokość - W: 1050 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 12 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 720 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 720 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce, STALGAST RADOM obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną

Piec do pizzy 2-komorowy na 8 pizz o śr. 32 cm

Piec do pizzy 2-komorowy na 8 pizz o śr....

Parametry: Waga - M: 161 kg Wysokość - H: 753 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 8.9 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce,  obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną pojemność max. 2x4 pizze 32 cm

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 5 GN1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 5 G...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 7 GN 1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 7 G...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 10 GN 1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 10 ...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

Podstawa do pieców UNOX

Podstawa do pieców UNOX

Podstawa pod piec konwekcyjno-parowy UNOX z prowadnicami na pojemniki GN 1/1 wykonana ze stali nierdzewnej.

En visitant cette page, vous acceptez l’utilisation des fichiers cookie dont certains peuvent être déjà sauvegardés dans votre navigateur. Pour plus d’informations, veuillez consulter la politique matière de respect de la vie privée.