Bateria ze spryskiwaczem i wylewką
Opis: bateria zlewozmywakowa stojąca, 1-otworowa ze spryskiwaczem i wylewką wysięg wylewki 280 mm
urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej do GN 1/1 150 mm bezpiecznik zapobiegający przegrzaniu się urządzenia wymiary szerokość: 593 mm głębokość: 339 mm wysokość: 239 mm temperatura: 0÷90°C zasilanie: 230 V moc: 1,2 kW
Bemar nastawny do GN 1/1 200 mm z kranem
urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej do GN 1/1 200 mm zawór spustowy bezpiecznik zapobiegający przegrzaniu się urządzenia kran wymiary szerokość: 510 cm głębokość: 335 cm wysokość: 280 cm temperatura: 0÷90°C zasilanie: 230 V moc: 1,2 kW waga: 8 kg
Dozownik płynu myjącego do zmywarki 3 l/...
Opis: automatyczne dozowanie płynu myjącego sterowanie czasowe regulacja: 0,6-3 litrów na godzinę zasilanie: 230 V
Dozownik płynu myjącego z regulacją
- zestaw montażowy, który składa się z: 4 metrów gumowej, przezroczystej rury, złączki wtrysku detergentu (ze stali nierdzewnej) - 1 szt, plastikowego filtra - 1 szt, ciężarku (balastu) utrzymującego filtr we właściwej pozycji (ze stali nierdzewnej) - 1 szt, - wydajność od 0 do 1,5 l / h.
Garnek wysoki d 16 cm 2,5 l z pokrywką
Mycie w zmywarce: tak Przystosowane do kuchni indukcyjnej: tak Przystosowane do kuchni elektryczej: tak Przystosowane do kuchni gazowej: tak Przystosowane do kuchni ceramicznej: tak Materiał wykonania: stal nierdzewna linia profesjonalnych garnków satynowanych ze stali nierdzewnej technologia wielowarstwowego dna zapenia dobre przewodzenie ciepła kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję nienagrzewające się wielopunktowo zgrzewane uchwyty
Opis: posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wymagane podłączenie do wody i grawitacyjnego odpływu używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi "Fast Food" tworzenie kostek metodą "zanurzeniową"
Parametry: Wysokość - H: 655 mm Głębokość - D: 528 mm Szerokość - W: 420 mm Napięcie - U: 230 V Moc elektryczna: 0.22 kW Wydajność na dobę (ok.): 26 kg/24h Opis: posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wymagane podłączenie do wody i grawitacyjnego odpływu używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi "Fast Food" tworzenie kostek metodą "zanurzeniową"
Kostkarka do lodu 25 kg na dobe
wykonana ze stali nierdzewnej utrzymuje lód do 4 h wymagane podłączenie do wody i odpływu tworzenie kostek metodą natryskową posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wydajność do 25 kg na dobę wymiary: 400 x 500 x 800 mm moc 0,28 kW zasilanie 230 V
KRALNICA DO WĘDLIN ŚR. noża 250 mm
Podstawa krajalnic wykonana jest ze stopu aluminium; osłona noża oraz ruchomy wózek wykonane są z anodowanego aluminium. Nóż krajalnicy porusza się na dwóch łożyskach kulkowych zapewniając cichą i bezpieczną pracę. Krajalnice zaopatrzone są w wentylowane silniki oraz w hartowane noże wykonane ze stali chromowęglowej. Posiadają stały pierścień osłaniający nóż, przeźroczystą osłonę zapobiegającą rozrzucaniu krojonej żywności oraz uchwyt na elemencie dociskowym Noże we wszystkich krajalnicach ustawione są ukośnie. Osłona przednia noża mocowana od tyłu.
Lodówka podblatowa wykonana z blachy malowanej proszkowo (kolor biały). Lodówka posiada wymuszony obieg powietrza, w komplecie 3 półki, wbudowany zamek na klucz, możliwość regulacji temperatury. Urządzenie wyposażone w cichy agregat.
Opis: do ciast ciężkich, np.: pizza, pierogi maksymalna ilośc mąki: 3,5 kg częsci mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej kontrolka pracy średnica dzieży 340 mm dzieża nie wyjmowana
Piec do pizzy 1-komorowy na 4 pizze o śr...
Parametry: Waga - M: 100 kg Wysokość - H: 415 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 4.45 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: pojemność max. 4 pizze 32 cm obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną
Piec do pizzy 2-komorowy na 8 pizz o śr....
Parametry: Waga - M: 161 kg Wysokość - H: 753 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 8.9 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce, obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną pojemność max. 2x4 pizze 32 cm
Parametry: Waga - M: 205 kg Wysokość - H: 760 mm Głębokość - D: 826 mm Szerokość - W: 1050 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 12 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 720 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 720 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce, STALGAST RADOM obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną
Piec do pizzy posiada 2 komory wyposażone w czujnik temperatury, przekazujący wartości na termometr, co pozwala na stałą jej kontrolę. W każdej komorze mieszczą się jednorazowo 4 blachy o średnicy 30 cm. Każde pole grzejne posiada osobne sterowanie. Na wyposażeniu znajduje się łopatka do wkładania i wyciągania blach. ZAKRES PRACY DO 450 C.
Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 10 ...
Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.
Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 5 G...
Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.
Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 7 G...
Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.
Podstawa pod piec konwekcyjno-parowy UNOX z prowadnicami na pojemniki GN 1/1 wykonana ze stali nierdzewnej.