Dezynfekcja Deratyzacja

PEŁNA OFERTA USŁUG FIRMY GOLDEN CHEF:
DEZYNSEKCJA- zwalczanie szkodliwych owadow takich jak ; muchy,komary,meszki,pchły,pluskwy, karaluchy,prusaki,,wolki,trojszyki,itd. ze względów sanitarnych i gospodarczych(oprysk grubokroplisty,zamgławienie termiczne,zamgławienie na zimno ULV, opylanie,pulapki lepowe, lampy owadobojcze,pulapki feromonowe)
DEZYNFEKCJA - niszczenie drobnoustrojów chorobotwórczych i ich form przetrwalnikowych środkami fizycznymi i chemicznymi w celu zapobiegania zakażeniu.(oprysk grubokroplisty,zamgławianie na gorąco,zamgławianie na zimno ULV, generator ozonu) 
DERATYZACJA -zwalczanie za pomocą środków chemicznych , fizycznych lub biologicznych wszelkich szkodliwych gryzoni, najczęsciej szczurów i myszy(karmniki deratyzacyjne, chwytacze gryzoni,lepy, )
DEZODORYZACJA -usuwanie wszelkich przykrych zapachow między innymi po pożarze, zapach kanalizacyjne, rozkładających się  nieczystosci organicznych, zapachy stęchlizny w pomieszczeniach(zamgławianie na zimno ULV, oprysk grubokroplisty,generator ozonu) 
ZABEZPIECZENIE OBIEKTÓW PRZED PTAKAMI-  siatki ochronne, kolce, system linek stalowych 

- LUSTRACJA ZEROWA-WSKAZANIE KIERUNKÓW PRZYSTOSOWANIA ZAKŁADU 
- ANALIZA  ZAGROŻEŃ  I KRYTYCZNYCH PUNKTÓW KONTROLI 
-FACHOWE DORADZTWO TECHNICZNE I STAŁY MONITORING W ZAKRESIE OFEROWANYCH USŁUG
NA PODSTAWIE UMÓW ABONAMENTOWYCH . 
specjalizujemy się  w obiektach typu ; bary,restauracje,hotele, stółówki, domy weselne, domy pomocy społecznej,przedszkola,szkoły,sklepy spożywcze,markety,zakłady garmażeryjne, masarnie, zakłady mięsne, hurtownie spozywcze, itp.