ZAOPATRZENIE GASTRONOMII

Podstawa do pieców UNOX

Podstawa do pieców UNOX

Podstawa pod piec konwekcyjno-parowy UNOX z prowadnicami na pojemniki GN 1/1 wykonana ze stali nierdzewnej.

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 7 GN 1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 7 G...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 5 GN1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 5 G...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 10 GN 1/1

Piec konwekcyjno-parowy UNOX ChefTop 10 ...

Podstawowa charakterystyka pieców konwekcyjno-parowych UNOX: - drzwi wyposażone w oświetlenie LED - większy wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów - prowadnice blach ze stali nierdzewnej w kształcie litery C (CHEFTOP) - elementy grzewcze z automatyczną regulacją mocy - możliwość zapamiętania 99 programów po 9 kroków, każdy identyfikowany za pomocą 25 liter. - ADAPTIVE.Clima program gwarantujący powtarzalność obróbki niezależnie od ilości wsadu. Kontrola wilgotności oraz możliwość zapisu 20 programów obróbki. - AIR.Maxi możliwość zmiany prędkośći wentylatora: 3 prędkości biegłe oraz 3 prędkości pół-statyczne. - STEAM.MAXI dwustopniowy zawór, dokładna kontrola ilości wytrącanej pary - szybka zmiana kierunku obrotu wentylatora - chłodzenie odprowadzanej wody - DRY.Maxi usuwanie nadmiaru wilgoci z komory pieca - wentylator chłodzący obudowę - zabudowany panel tylny - filtr mechaniczny urządzenia STEAM.Maxi - reduktor obniżający ciśnienie do 2 barów Funkcje pieca konwekcyjno-parowego elektrycznego UNOX CHEFTOP: - pieczenie w gorącym powietrzu do 260C (mięsa, ryby, ciasta, pieczywo francuskie) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz parze 30-60% (mięsa, ryby, warzywa) - gotowanie w gorącym powietrzu 70-260C oraz nawilżanie 10-20% (mięsa, ryby) - gotowania na parze w temperaturze 99-105C, para 100% (warzywa, potrawy dietetyczne) - gotowanie produktów pakowanych próżniowo w temperaturze 70-85C, para 100% - pieczenie / grillowanie / zapiekanie w gorącym powietrzu 70-260C z osuszaniem 10-100% (ciasta, zapiekanki, pizza, lasagna, warzywa, mięso) - gotowanie z sondą (wszystkie programy z określeniem temperatury w rdzeniu potrawy 0-100C) - utrzymywanie produktu w optymalnej temperaturze powyżej 70C - regeneracja wcześniej przygotowanych potraw 85-130C, para 30-60%.

PIEC DO PIZZY 8 X 30 CM

PIEC DO PIZZY 8 X 30 CM

Piec do pizzy posiada 2 komory wyposażone w czujnik temperatury, przekazujący wartości na termometr, co pozwala na stałą jej kontrolę. W każdej komorze mieszczą się jednorazowo 4 blachy o średnicy 30 cm. Każde pole grzejne posiada osobne sterowanie. Na wyposażeniu znajduje się łopatka do wkładania i wyciągania blach. ZAKRES PRACY  DO 450 C.

Piec do pizzy 2x4 fi 360 mm

Piec do pizzy 2x4 fi 360 mm

Parametry: Waga - M: 205 kg Wysokość - H: 760 mm Głębokość - D: 826 mm Szerokość - W: 1050 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 12 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 720 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 720 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce, STALGAST RADOM obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną

Piec do pizzy 2-komorowy na 8 pizz o śr. 32 cm

Piec do pizzy 2-komorowy na 8 pizz o śr....

Parametry: Waga - M: 161 kg Wysokość - H: 753 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 8.9 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: wyprodukowano w Polsce,  obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną pojemność max. 2x4 pizze 32 cm

Piec do pizzy 1-komorowy na 4 pizze o śr. 32 cm

Piec do pizzy 1-komorowy na 4 pizze o śr...

Parametry: Waga - M: 100 kg Wysokość - H: 415 mm Głębokość - D: 761 mm Szerokość - W: 975 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Moc elektryczna: 4.45 kW Wewnętrzna wysokość - Hw: 145 mm Wewnętrzna szerokość - Ww: 658 mm Wewnętrzna głębokość - Dw: 678 mm Karta gwarancyjna: tak Marka: Stalgast Opis: pojemność max. 4 pizze 32 cm obudowa wykonana ze stali nierdzewnej płyty szamotowe o grubości 20 mm zakres pracy do 450 °C kominek odprowadzający parę oświetlenie komory panel sterowania: możliwość niezależnego sterowania grzałką górną oraz dolną

Mikser spiralny / 10L

Mikser spiralny / 10L

Opis: do ciast ciężkich, np.: pizza, pierogi maksymalna ilośc mąki: 3,5 kg częsci mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej kontrolka pracy średnica dzieży 340 mm dzieża nie wyjmowana

Lodówka poblatowa

Lodówka poblatowa

Lodówka podblatowa wykonana z blachy malowanej proszkowo (kolor biały). Lodówka posiada wymuszony obieg powietrza, w komplecie 3 półki, wbudowany zamek na klucz, możliwość regulacji temperatury. Urządzenie wyposażone w cichy agregat.

KRALNICA DO WĘDLIN  ŚR. noża 250 mm

KRALNICA DO WĘDLIN ŚR. noża 250 mm

Podstawa krajalnic wykonana jest ze stopu aluminium; osłona noża oraz ruchomy wózek wykonane są z anodowanego aluminium. Nóż krajalnicy porusza się na dwóch łożyskach kulkowych zapewniając cichą i bezpieczną pracę. Krajalnice zaopatrzone są w wentylowane silniki oraz w hartowane noże wykonane ze stali chromowęglowej. Posiadają stały pierścień osłaniający nóż, przeźroczystą osłonę zapobiegającą rozrzucaniu krojonej żywności oraz uchwyt na elemencie dociskowym Noże we wszystkich krajalnicach ustawione są ukośnie. Osłona przednia noża mocowana od tyłu.

Kostkarka do lodu 25 kg na dobe

Kostkarka do lodu 25 kg na dobe

wykonana ze stali nierdzewnej utrzymuje lód do 4 h wymagane podłączenie do wody i odpływu tworzenie kostek metodą natryskową posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wydajność do 25 kg na dobę wymiary: 400 x 500 x 800 mm moc 0,28 kW zasilanie 230 V

Kostkarka 26kg/24h

Kostkarka 26kg/24h

Parametry: Wysokość - H: 655 mm Głębokość - D: 528 mm Szerokość - W: 420 mm Napięcie - U: 230 V Moc elektryczna: 0.22 kW Wydajność na dobę (ok.): 26 kg/24h Opis: posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wymagane podłączenie do wody i grawitacyjnego odpływu używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi "Fast Food" tworzenie kostek metodą "zanurzeniową"

Kostkarka 20kg/24h

Kostkarka 20kg/24h

Opis: posiada zasobnik na lód izolowane ścianki wymagane podłączenie do wody i grawitacyjnego odpływu używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej przeznaczona do hoteli, restauracji, barów, dyskotek oraz barów szybkiej obsługi "Fast Food" tworzenie kostek metodą "zanurzeniową"

Garnek wysoki d 16 cm 2,5 l z pokrywką

Garnek wysoki d 16 cm 2,5 l z pokrywką

Mycie w zmywarce: tak Przystosowane do kuchni indukcyjnej: tak Przystosowane do kuchni elektryczej: tak Przystosowane do kuchni gazowej: tak Przystosowane do kuchni ceramicznej: tak Materiał wykonania: stal nierdzewna linia profesjonalnych garnków satynowanych ze stali nierdzewnej technologia wielowarstwowego dna zapenia dobre przewodzenie ciepła kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję nienagrzewające się wielopunktowo zgrzewane uchwyty

Dozownik płynu myjącego z regulacją

Dozownik płynu myjącego z regulacją

- zestaw montażowy, który składa się z: 4 metrów gumowej, przezroczystej rury, złączki wtrysku detergentu (ze stali nierdzewnej) - 1 szt, plastikowego filtra - 1 szt, ciężarku (balastu) utrzymującego filtr we właściwej pozycji (ze stali nierdzewnej) - 1 szt, - wydajność od 0 do 1,5 l / h.