RUSZT DO PIECZENIA I SERWOWANIA

  • Dodaj recenzję:
Na tym ruszcie jednym ruchem łatwo przełożysz mięso z brytfanny na tacę, na której będziesz je serwować lub kroić. Mięso na ruszcie piecze się w brytfannie. Nóżki w podstawie stojaka zapewniają odizolowane pieczeni od tłuszczu, który spływa na dno brytfanny, teraz pieczeń opieka się równomiernie ze wszystkich stron. Po upieczeniu, bolec należy wyjąć, rozłożyć ruszt na półmisku i wyjąć go spod pieczeni.
• Przełóż mięso z brytfanny na półmisek lub deskę.
• Jeden ruch bez konieczności niezręcznego podnoszenia.
• Duże rączki do łatwego podnoszenia w rękawicach kuchennych.
• Można go złożyć do przechowywania.
• Po wyjęciu bolca można rozłożyć rożen.
• Jego powierzchnia jest odporna na przyklejanie, aby można było go umyć z łatwością. 
• Utrzyma drób lub pieczeń do 11kg.
• Pasuje do prostokątnej brytfanny o wymiarach 41x33cm.
• Zalecane mycie ręczne.