Szkolenie dla zaawansowanych
- Dodaj recenzję:
-
Szkolenia długoterminowe i usługi typu menedżerskiego
(np. technologię "finishing" w piecach Rational)
- wykorzystanie nowoczesnych technologii produkcyjnych
(np. technologię "cook&chill")
- techniki kucharskie, nowe receptury, nowoczesne serwowanie, itd.
- organizację pracy w kuchni
Osoba kończąca to szkolenie ma mozliwośc uzyskania ciekawej pracy !!!
Proponujemy również Państwu skorzystanie z bardziej zaawansowanych typów szkoleń o charakterze długoterminowym, na przykład:
3-5 dniowe szkolenia kulinarno-technologiczne
Szkolenie to obejmuje cały pakiet zagadnień związanych z prowadzeniem nowoczesnej gastronomii. Prowadzone jest przez instruktora.
Podczas szkolenia trenuje się w warunkach pracy m.in. poniższe początkują zagadnienia na sali szkoleniowej na poziomie średnio zaawansowanym:
- wykorzystanie możliwości produkcyjnych nowoczesnych urządzeń(np. technologię "finishing" w piecach Rational)
- wykorzystanie nowoczesnych technologii produkcyjnych
(np. technologię "cook&chill")
- techniki kucharskie, nowe receptury, nowoczesne serwowanie, itd.
- organizację pracy w kuchni
Osoba kończąca to szkolenie ma mozliwośc uzyskania ciekawej pracy !!!